Malfy gin

Tag en Malfy gin med til en god anledning

Tag en Malfy gin med til en god anledning

Der er altid en god årsag til at tage en Malfy gin med til en lejlighed!

Det kan være i form af en gave til en ven, som du ved, der sætter pris på god gin, for ved at dukke op med den viser du, at du har god smag i gin eller i hvert fald ved, hvordan man udvælger den rette.

Selv hvis modtageren måske ikke kender så meget til gin, så er det her en kvalitetsgin, som man uden bekymringer kan dukke op med, når man vil give en gave.

Det kan jo være, at man bare køber den for at give som gave, uden der skal være en særlig årsag, og hvis man skal give den som fødselsdagsgave, så kan man sagtens give ginnen i den anledning.

Synes man ikke, det er nok som fødselsdagsgave, så kan man jo vedlægge noget, der smager godt sammen med ginnen – eller man kan tage to flasker med!

Andre tidspunkter at komme med en Malfy gin

Du kan også tage en Malfy gin med som værtsgave, hvis man er blevet inviteret på middag.
Eventuelt kan man så drikke den sammen med desserten eller til kaffen bagefter, hvis værten føler for dette, og ellers kan man foreslå det.

Hvis man ligefrem er blevet bedt om at tage spiritus med til middagen, så går man ikke galt i byen med den her Malfy gin.

Skal man til en fest, så kan man også tage den her gin med, hvis man ved, at der ellers ikke er andet, man gider at drikke, eller også hæver man lige niveauet på festen ved at tage den her gin med.

Man behøver jo ikke dele den, da den også kan være til en selv.
Er der så noget tilbage, når festen er slut, så tager man den selvfølgelig med hjem.