Skal du bruge en Maler i København eller flere?

Som udgangspunkt skal du selvfølgelig kun bruge en enkelt maler i København til at foretage dit malerarbejde.

For det ville blive alt for indviklet at skulle hyre flere forskellige firmaer ind til at stå for den sag. Ikke alene vil det blive alt for bøvlet at skulle fakturere til diverse malerfirmaer, når tiden kommer til det, men du vil ofte opleve, at hvis du har ansat mere end et enkelt malerfirma, så vil de gå i vejen for hinanden.

Måske arbejder de på forskellige tidspunkter eller bruger forskellige fremgangsmetoder, men som ikke passer sammen med hinandens måder at male på, selvom de hver for sig sikkert kan være virkelig dygtige til at gøre det arbejde, de er ansat til.

Og nu vi begynder at snakke om gode firmaer, der kan klare maleropgaver i København og andre steder i landet, så bør man se nærmere på dem her: https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/

Så indvender du måske stadig, at der her er tale om et firma, og du altså har store arealer, du vil have malet igennem, og det kræver altså mere end et enkelt malerfirma at klare det.

Eller gør det nu også det?

Måske har du ret i, at der skal flere malere til for at klare en bestemt maleropgave, fordi den er omfangsrig og kræver en del mandskab, remedier og andet for klare det efter en bestemt deadline.

Men du kan sagtens være så heldig – som tilfældet er med det fremhævede – at firmaet har flere malere ansat, så de samlet set kan klare opgaven for dig.

Nogle dage kan de være mange om at klare opgaven, den næste kan de være få, nogle gange kan en enkelt være ude på tjansen, og næste gang dukker en anden maler op.

Så længe det bare foregår fra samme malerfirma, så er der konsistens og sammenhæng i fremførslen og måden, det skal gøres på.