Håndvægte

Sådan nogle håndvægte kan blive en dødsfælde for dig og andre!

Sådan nogle håndvægte kan blive en dødsfælde for dig og andre!

Håndvægte er jo selvfølgelig til at træne med, om det så er sådan nogle store og tunge nogle af jern, som man løfter for at få større muskler, eller man har nogle mindre med skumgummi på, som man bruger for at træne sig selv og eventuelt komme i form og tabe sig med.

Man kan have begge dele derhjemme, hvis man ynder at træne derhjemme, som kan være en forlængelse af det fitnesscenter eller træningscenter, man begår sig i til dagligt – eller man udelukkende vælger at træne derhjemme.

Men hvis man nogensinde at være i et af de nævnte to steder, så vil man også bemærke, hvordan man opbevarer den slags håndvægte, når de ikke bliver brugt:

De er lagt op på en holder, hvor de skal befinde sig, når de ikke bliver brugt.

Her ligger de så parat efter størrelse og vægt, så man let kan finde dem efter, hvilket par, man gerne vil brugt, hvor man da også nogle gange kan nøjes med at bruge en enkelt ad gangen.

Man skal ikke lade håndvægte ligge og flyde

Generelt er det god praksis at lade dem ligge på holderen og aflevere dem, når man ikke skal bruge dem, så andre let kan finde dem, og man skal placere dem, hvor man fandt dem, så de ligger i samme system.

Men man skal i hvert fald IKKE bare lade dem ligge på gulvet.

For det første kan de trille rundt, så de kan brage ind i andre ting og ødelægge det, som de rammer.

Men man kan også risikere, at andre falder over dem, enten om de ligger stille eller triller hen mod en, hvorfor de hurtigt kan blive til en dødsfælde.

Der kan komme hurtig fart på dem, når man træder på dem på midten og triller rundt med dem.

Derfor skal man altid – om det er derhjemme eller ude – sørge for, at man stiller dem på plads, når man ikke bruger dem, også selvom man bare holder pause med at bruge dem.