Sølvbryllupsmusik københavn

Sådan får du planlagt en herlig sølvbryllupsfest

Sådan får du planlagt en herlig sølvbryllupsfest

advertorial

Hvis du skal fejre sølvbryllup sammen med din mand eller kone, så skal i gang med at planlægge en form for fejring af dette. Det er forskelligt, hvordan folk vælger at fejre dette. Nogle tager på rejse, mens andre holder et brag af en fest. Hvis du holder dig til det sidstnævnte, så skal du i gang med at få styr på planlægningen af jeres sølvbryllupsfest.

Det kan godt kræve en del, men vi har hjulpet jer godt på vej i dette indlæg. Her har vi nemlig listet tre gode råd ned, hvis du mangler hjælp til, hvad du skal have med til sølvbryllupsfesten.

 

 

1. Et flot lokale

Måske vælger i at holde festen i hjemmet eller i et forsamlingslokale, hvor der er rigeligt med plads. Uanset hvad, så er det vigtigt I har et sted, hvor i kan afholde festen. Du kan finde forskellige lokaler rundt i Danmark. Det kan være en god idé at besøge et par stykker, så du bedre kan se mulighederne i rummet, fremfor kun på billeder.

 

2. Flotte invitationer

Du kan sende invitationer ud med posten, hvis du ønsker det. Eller du kan gøre det mere moderne valg, ved at sende invitationer over mail eller Facebook. Det er dog ikke så personligt, som en fysisk invitation. Sølvbryllupsinvitationen skal indeholde tema, dato, tidspunkt og sted for jeres fest. Det kan også være en god idé at personliggøre invitationerne med nogle billeder fra jeres fælles liv, som har en eller anden form for betydning for jer begge. Det kan være et billede af jer to fra dengang i blev gift og så et billede af jer nu.

 

3. Stemningsmusik

Stemningsmusik er altid en god idé at have til din fest. I kan vælge musikere, der kan spille lidt imens I og jeres gæster spiser, og så kan de også spille op, når middagen er overstået og i skal i gang med at danse. Det er vigtigt, at I finder musikere, hvis musikstil passer med jeres. Så kan de spille nogle af jeres favorit stykker, måske sågar en fællessang, som i begge har kær.