Grey goose

Når du virkelig skal forkæle dig selv, så skal det være Grey Goose!

Når du virkelig skal forkæle dig selv, så skal det være Grey Goose!

Man mennesker sværger til en bestemt type spiritus, hvor de nævner alt fra whisky, rom og videre til gin, når man skal snakke om den slags.

Andre er mere til cognac, mens nogle mere foretrækker et godt glas tequila, mens andre ikke kan fordrage den slags. Sådan er vi så forskellige.

Desværre er det ikke så mange, der nævner vodka, og det er faktisk lidt en skam, for det bliver desværre associeret med slaviske lande, der drikker en hjemmebrygget variant af dårlig kvalitet, når man skal drikke sorgerne væk.

For du kan blandt andet få dig en spændende vodka som Grey Goose, hvor det næsten er en dødssynd at blande den op med andet, som man behøver at gøre med de billige typer, for at man overhovedet kan få dem ned.

Den her vodka er så sandelig noget, som man kan nyde, som den er.

Gør det til en speciel anledning at få Grey Goose

Du kan prøve at præsentere flasken for dine venner, næste gang de er på besøg, og I skal have lidt lækkert at drikke.

Her kan du have haft den på køl i god tid, og så skænker du lidt op i egnede glas, før de andre kan nå at gribe ud efter deres sodavand.

Det vil nok skabe nogle specielle miner hos vennerne, at de nu skal prøve vodka rent, men vi tør næsten godt love, at når de er kommet sig over det første kulturchok, så bliver Grey Goose også deres foretrukne spiritus af den her slags.

Alene derhjemme er der næsten ikke noget bedre, end når man kan åbne sådan en lækker flaske her og skænke sig selv et godt glas efter en hård arbejdsdag.

Eller hvad med at sætte dig ud på terrassen en varm sommerdag og mærke den kolde drik løbe ned i halsen på dig?

Der findes næsten ikke noget bedre.