malerarbejde

Malerarbejde handler om brug af malertape blandt andet

Malerarbejde handler om brug af malertape blandt andet

Kender du til malertape?

Det er ofte et par centimeter i bredden, mens du selvfølgelig selv afgør længden.
Det er nemt at brække af, som man kan gøre med saks, hænderne, munden eller noget andet.

Det er ikke meningen, malertape skal bruges til at noget fast i lang tid ad gangen, så dets klisterevne er selvfølgelig god, men det sidder ikke så hårdt fast, som for eksempel gaffatape gør det, da man gerne let vil skulle kunne tage det af, som man har sat malertape op med.

Man skal jo heller ikke bruge malertape til at sætte ting sammen med, derfor hedder det jo også malertape, da man bruger det til malerarbejde og ikke så meget andet. Det kan ikke rigtig bruges til erstatning for så meget andet.

Men når man så bruger det, som folkene her nok tit gør: https://malerkanonen.dk/

så bruges det dog og passer perfekt til de opgaver, som det skal udføre, der ofte handler om at hjælpe til med at afskærme ved både at sætte andet afskærmning op og selv være med til at hindre, at der kommer maling på det, som det sidder på.

Derfor klistrer malertape heller ikke så kraftigt, fordi det ikke skal ødelægge det, som det sidder på, eller sætte sig fast, så man må skrabe rester af.

Malertape koster heller ikke så meget, så det er vores anbefaling, at man køber rigeligt af det. Især hvis man skal male nogle områder, hvor der er mange kringlede afkroge.

Her man kan blive nødt til at bruge en del malertape, der skal gøre, at man kan dreje afskærmningen rundt i de kroge, så beskyttelsen kommer til at sidde helt perfekt og tæt, og der ikke er områder, hvor der bliver efterladt luft eller åbne områder, hvor man uheldigvis kan komme til at male henover, hvor der ikke skal maling på.