mad ud af huset

Mad ud af huset til sommerens selskaber

Mad ud af huset til sommerens selskaber

Skal der være fest i det lille hjem til sommer? Så kan du overveje at bestille mad ud af huset.

Hvornår er mad ud af huset en god idé?

Når du får meget mere end ti gæster til din fest er det smart at overveje andre muligheder end selv at skulle stå for madlavningen. Du vil sandsynligvis gerne selv kunne deltage i festlighederne – og derfor kan du med fordel overveje at bestille mad ud af huset fra et professionelt catering firma.

Måske tænker du at mad ud af huset og catering lyder som en dyr løsning, og at du sikkert vil kunne gøre det billigere selv. Men dette er faktisk langt fra tilfældet.

Som oftest vil det langt bedre kunne betale sig at bestille mad ud af huset frem for selv at skulle fremstille maden til festen. I hvert fald hvis du ønsker at servere noget som er mere inspirerende og spændende end sandwicher, Chili Con Carne eller lignende nemme retter.

Spar tid og besvær med mad ud af huset

En anden fordel ved at bestille mad udefra er at du slipper for at tilbringe timer i køkkenet både før og under selve festen. Hvis du skal lave mad til et større antal gæster tager det tid at købe ind og kokkerere. Selv om du kan lave meget af maden flere dage i forvejen er det opslidende at skulle bruge tid på dette oven i alle de andre fest forberedelser.

Samtidig kan det godt være op ad bakke at skulle skaffe plads til opbevaring af madvarerne hvis dit køkken og det dertil hørende køleskab holder standard kapacitet. Og du vil under alle omstændigheder med overvejende sandsynlighed skulle bruge tid på selve dage i forbindelse med anretning og servering når du selv vælger at stå for bespisningen.

Find lækker mad ud af huset hos Kokken & Jomfruen på kokken-jomfruen.dk.