Privatskole hvidovre

Lad dit barn gå i privatskole i Hvidovre

Lad dit barn gå i privatskole i Hvidovre

Er du forælder til et barn i den skolesøgende alder er du sikkert godt i gang med at finde den skole som skal danne basis for barnets faglige og sociale udvikling igennem de næste ni til ti år.

Det er således vigtigt at du ser dig godt for. Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten når du vælger skole til dit barn. Og er der ingen kommunalt drevne skoler i dit lokal område som lever op til dine standarder kan du med fordel vælge en privatskole.

Hvilken privatskole skal jeg vælge?

Der er mange faktorer du bør tage i betragtning når det handler om at finde den helt rigtige privatskole til dit barn. Det er selvfølgelig vigtigt at du sætter dig ind i skolens værdigrundlag. De visioner som danner basis for det faglige og sociale skal helst være konsistente med de værdier som du selv ønsker at indprente dit barn.

Samtidig er det vigtigt at skolen efterlever de værdier de selv opstiller i forhold til såvel undervisning som trivsel i skoletiden. Derfor er det en god idé at besøge skolen, snakke med lærerne og med skole bestyrelsen, og eventuelt kontakt forældre til elever på skolen. På den måde kan du skaffe dig et indblik i hvorledes skolen fungerer og hvorledes eleverne trives.

Det er samtidig smart at vælge en privatskole tæt på familiens bopæl. Så kan barnet nemlig slippe for lang transporttid hver eneste morgen og eftermiddag. Samtidig vil du ved at vælge en lokal privatskole øge sandsynligheden for at barnets skolekammerater også er bosat i området. Og så skaber du en fundament for hyggeligt socialt samvær, også uden for skoletiden.

Find en god privatskole i Hvidovre

Hvis du er bosat i Hvidovre, Rødovre eller den omkringliggende del af hovedstadsområdet kan du tage et kig på Johannesskolen – læs mere på Johannesskolen.dk