troldtekt

Kan man altid bruge Troldtekt fremfor tilsvarende af træ?

Kan man altid bruge Troldtekt fremfor tilsvarende af træ?

Der findes næsten uanede muligheder med sådan en omgang troldtekt, så du næsten ikke drømmer om det.

Du kan få mange forslag til, hvad det kan bruges til, og hvis du ikke allerede er bekendt med mulighederne og deres funktioner, så er det bare med at undersøge emnet nærmere og måske rådføre dig med nogle kyndige på området til at guide dig.

Det er jo klart, at hvis man er på helt bar bund og ikke kender til Troldtekt, så kan man måske forveksle det med noget lignende af træ.

Sådan set er det ikke skidt, hvis man nu besøger andre og tror, noget er lavet af træ, og så er det faktisk Troldtekt.

Det har det netop udført sin funktion at få det til at ligne den “ægte vare” så meget, at man dårligt kan kende forskel.

Man kan stort set altid bruge det

Mange mennesker benytter dette materiale i stedet for noget af træ, da man så skåner miljøet, også selvom der skulle være tale om genbrugstræ.

Desuden er det ikke så uoverkommeligt at vedligeholde på samme måde som noget af træ, og det er lettere at anskaffe og skabe end på samme måde som træmaterialet – og man slipper for sprækker og revner!

Prismæssigt er det også til at have med at gøre, om man så selv sætter det op, eller man får håndværkere til det.

Man kan sige, at den eneste store, mærkbare forskel er, at materialet af rent træ måske er mere autentisk for nogle, selvom der medfører en del vedligeholdelse, og måske kan man netop lide sprækkerne og revnerne, da det giver det patina.

Men sådan er vi jo så forskellige, om man går efter det æstetiske og praktiske, eller man bare fokuserer på den ene del.

Der er i hvert fald mange, der er skiftet over til troldtekt.