le klint

Indret dit hjem med danske lamper

Indret dit hjem med danske lamper

Ethvert hjem kræver den helt rette belysning. Det skal både være der for at oplyse rummet, men også for at gøre det hyggeligt at opholde sig i. Derudover skal lamperne også passe ind i stilen i dit hjem. Har du et hjem med skandinavisk eller nordisk indretning, kan det være en god idé at vælge nogle lamper, som passer til det. Det kunne f.eks. være det danske brand Le Klint, som både har klassiske og moderne lampedesigns. 

Le Klint gennem tiden

Brandets historie går helt tilbage til 1900-tallet, hvor de første lamper så dagens lys. P. V. Jensen-Klint stod selv for at designe den allerførste lampeskærm til en petroleumslampe. Hans sønner perfektionerede designet og lancerede i 1943 brandet Le Klint. De gjorde sig bemærket med unikke gribekarve, og det er noget af det, som mærket stadig er kendt for i dag.

Opdag Le Klint lamper til ethvert behov

Le Klint fremstiller lamper til ethvert behov. Deres kollektioner rummer både bordlamper, pendler, væglamper, lampeskærme og standerlamper.

En populær pendel er 172, som blev designet i 1972 af Poul Christiansen. Det hvide og flotte design er detaljeret med dets unikke bølger, og det kan hænge i ethvert rum – køkken, stue eller hall.

En nyhed fra brandet er deres Candlelight bordlampe. Den er fremstillet i træ og glas og har et USB drevet LED lys, som skaber illusionen om levende lys i vindueskarmen eller på sofabordet.

Shop Le Klint lamper til gode priser

Står du overfor at skulle indrette en ny bolig med belysning til alle rum? Eller vil du blot friske nogle af dine rum op med nye lamper? Så bør du se nærmere på de flotte, skandinaviske lampedesigns fra Le Klint. Her får du altså virkelig høj kvalitet og eksklusivt design for dine penge.

Du kan shoppe Le Klint lamper til fordelagtige priser her: https://designklassikershop.dk/shop/le-klint-507s1.html