trampolin

Hvorfor skal jeg investere i en have trampolin?

Hvorfor skal jeg investere i en have trampolin?

En investering i en have trampolin er en investering i timevis af sjov og udendørs leg for dine børn. Når man tænke på, hvor gavnlig leg og sport på trampolin er, kan man faktisk sige, at investeringen har tjent sig selv ind i løbet af blot en sommer. Når børn leger og hopper på en trampolin, får de for det første en masse motion. Dette er som bekendt godt og sundt for mennesker i alle aldre. Og så kommer børnene væk fra de skærme, som ellers notorisk præger deres tilværelse.

For det andet styrker trampolin øvelser både de kognitive færdigeder og de motoriske evner. På en trampolin trænes såvel balance og koordination som evnen til at lære nye øvelser og blive bedre. Med en trampolin kan børnene udfordre sig selv og hinanden samtidig med at de får frisk luft og motion. Og for det tredje får du huset for dig selv, når ungerne styrter rundt på deres have trampolin!

Hvilken have trampolin skal jeg købe?

Det næste spændende spørgsmål handler om trampolin typen. Der findes mange forskellige variationer over temaet trampolin, men grundlæggende bør du beslutte dig for den ene af de to basale modeller: Den nedgravede trampolin eller den frit stående trampolin.

En trampolin til nedgravning har den store fordel, at den ikke rager op i landskabet og dermed tager din udsigt – eller invaderer naboens privat liv. En nedgravet trampolin er nemlig i niveau med græsplænen, og behøver således heller intet sikkerhedsnet, idet den er forsynet med bløde puder rundt langs kanten. Og så fås en nedgravet trampolin med lille diameter – helt ned til 180 centimeter. En frit stående trampolin har til gengæld den fordel, at den kan flyttes eller helt pakkes væk.

Du kan læse meget mere, og se et stort udvalg af trampoliner, på trampolinguiden.dk