tidsregistrering

Hvordan du kan bruge tidsregistrering til din virksomhed

Hvordan du kan bruge tidsregistrering til din virksomhed

Hvis du er virksomhedsejer med mange medarbejdere, der arbejder på kryds og tværs af tid, så kan det være rart at have et samlet overblik. Læs i dette indlæg om, hvordan du kan implementere nyere og moderne tidsregistrerings metoder til din virksomhed

 

 

Hvad betyder tidsregistrering?

Først og fremmest skal vi nok lige forklare, hvad der menes med tidsregistrering. Du bruger tidsregistrering i din virksomhed til at se, hvor længe dine medarbejdere arbejder. Det er med andre ord et stempeltur. Det er vigtigt for en arbejdsgiver at have et godt overblik over sine medarbejdere og deres præstationer. Særligt, hvis det er dine medarbejdere er lønnet efter provision. Hvis du har en fast løn, skal du ikke bekymre dig. Tidsregisteringen er i lige så høj grad med til, at din arbejdsgiver kan se, hvordan han eller hun skal lede dig. Det kan være de kan se, at du bruger meget tid på en bestemt arbejdsopgave. Det kan også være til en HR-afdeling, som skal bruge en samlet rapport over arbejdsgangen på dit arbejde og om nogle arbejder for meget. 

 

Hvordan bruger man tidsregistrering?

Førhen registrerede medarbejdere sig ved et stempelkort, som du nok har set på film. Nu til dagens kan du få systemer, som kun kræver et simpelt klik eller fingerscanning fra dig. Der findes firmaer, som specialiserer sig i systemer til tidsregistrering. Dine medarbejdere kan få en virtuel stempeltur på deres mobiler via en app, som de kan stemple sig ind og ud med. Det er brugbart, særligt hvis du har medarbejdere, som arbejder en del hjemmefra.

Firmaer, som specialiserer sig med tidsregistrering, vil også kunne give dig professionel rådgivning til, hvilke systemer du bør bruge og hvordan du bedst mulig benytter dig af det data, det indsamler. Som nævnt foroven, så kan det være, at din HR-afdeling skal bruge rapporter af tvivlsen på arbejdspladsen. Det er også hos disse firmaer, hvor du kan få tilset gammelt udstyr, og få en vurdering af, om du bør få et nyere og smartere system, som er mere optimalt for din virksomhed.