dør

Hvad er det særlige ved franske døre?

Hvad er det særlige ved franske døre?

advertorial

Lige når det kommer til franske døre, så er der bare noget ekstra særligt over denne type af dør. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, som vi også kommer med her. 

Disse ting er særlige ved franske døre

Dørene kaster ekstra meget lys ind 

Noget der er særligt, og ikke mindst karakteristisk, ved franske døre er, de kan kaste ekstra meget lys ind i en bolig. Det er uanset, om dørene bliver brugt som en hoveddør eller inde i boligen. Franske døre er nemlig kendetegnet ved at bestå en en masse mindre ruder – og det er netop også med til at lukke endnu med lys ind end andre slags døre. 

dør

De er charmerende 

Noget der også skal fremhæves ved franske døre er, at de er utrolig charmerende. Det er nemlig en type af døre, som i sin tid har været meget brugt i herskabsvillaer. Der er bestemt også med til at give dørene ekstra charme i dag, uanset hvilken bolig de kommer ind i. 

De er tidløse 

Noget der heller ikke er helt uvæsentligt er, at franske døre er tidløse. Du kan derfor også forvente, at de kommer til at klæde din bolig i mange år frem. Det er uanset, om de kun er dig, som kommer til at bo der, eller du eventuelt sælger den videre på et tidspunkt. 

Du kan selv være med til at designe 

Noget der sikkert også har din interesse er, at du selv kan være med til at designe dine franske døren. Den mulighed åbner flere og flere firmaer nemlig op for. Det vil du blandt andet opleve, hvis du klikker ind på klarwindows.co.uk. Du kan derfor også glæde dig til, at du kan få døre med det antal ruder, i den farve og i de mål, som du ønsker til din bolig.