fadølsanlæg

Hold en fed fest med et fadølsanlæg

Hold en fed fest med et fadølsanlæg

advertorial

Skal du holde en fed fest eller andet arrangement? Så bør du overveje at anskaffe dig et fadølsanlæg

Vi danskere er jo som bekendt glade for at drikke alkohol. Og det kan vi især godt lide at gøre, når vi er ude til fest eller til andre arrangementer. Der er mange forskellige ting, som man kan drikke. Af alkoholiske drikke kan det for eksempel både være drinks eller øl eller shots eller vin eller andre ting. Det kan jo afhænge af både hvilken type event der er tale om, men også hvilken type forsamling det er. Du drikker nok ikke shots med din bedstemor på 80 år, på samme måde som du ville gøre det med dine jævnaldrende venner i byen (såfremt du er ung og går i byen).

fadølsanlæg

Fadøl er en klassiker

Men skal man nævne én drink, der er særligt populær i Danmark, ville det nok være en fadøl. Mange af os har det nok sådan, at der ikke er noget bedre end at få en kold fadøl om sommeren, når det er varmt udenfor. Eksempelvis hvis du er på festival, passer det godt til settingen at få en kold øl. Men det kan også være til eksempelvis påskefrokost eller julefrokost, hvor det giver god mening at drikke fadøl.

Men hvis du skal skænke fadøl, giver det god mening at have et fadølsanlæg. Hvis du er hjemme i privaten, kan et fadølsanlæg eventuelt købes eller lejes til lejligheden. Det er lidt mere besværligt at skulle have fat i et fadølsanlæg end bare almindelige flaske- eller dåseøl, men til gengæld er det både praktisk og underholdende at kunne skænke fadøl, som hvis man var på en bar. Du skal blot huske, at du skal bruge fadølsglas og fustager med den type øl, som du godt kan lide at drikke. Du kan få fat på et fadølsanlæg hos Torstein Drikkevareservice.