hundedækkener

Find flotte og funktionelle hundedækkener online

Find flotte og funktionelle hundedækkener online

Vil du gerne have det bedste ud af de daglige gåture med din hund – også i koldt eller dårligt vejr? Så bør du investere i et hundedækken.

Hvorfor skal jeg købe et hundedækken?

Måske synes du det virker som en fjollet dille at iføre sin hund et hundedækken. En hund har jo sin pels, og er ikke skabt til at gå med tøj.

Men her skal du huske at ikke alle hunde er lige gode til at holde sig varme i det kølige skandinaviske klima. Mange hunde af sydlandsk afstamning er ikke udrustet med tilstrækkelig huld eller en tyk pels som kan beskytte deres indre imod kulden.

Hunde af racerne Chihuahua eller Ibiza Hound samt andre hunde af typerne mynde eller greyhound er ikke karakteriseret ved tyk pels eller et isolerende fedtlag. Det samme gælder for mange af de populære terrier hunde som måske når har en fin overpels men ikke særlig megen isolerende underuld.

Derfor bør du, såfremt din hund er en af de mere eksotiske typer eller er udrustet med andet end en tynd og silkeagtig pelsdragt, hjælpe din hund til at holde varmen med et isolerende hundedækken i de kolde vintermåneder. På den måde bliver gåturen ikke den rene tortur for hunden. Og du minimerer risikoen for sygdom hos hunden som følge af den voldsomme nedkøling.

Foruden varme hundedækkener findes der også regnfrakker til hunde. Selv om din hund godt kan holde varmen er der en vis idé i at lade hunden iføre et vandafvisende hundedækken når det regner eller sner.

Der er nemlig ikke meget sjov ved at få en pladdervåd hund ind i boligen efter lufteturen. Og det kan du undgå med et vandafvisende hundedækken.

Hvor kan jeg købe et hundedækken som passer til min hund?

Uanset din hunds størrelse og race kan du finde matchende hundedækkener i den online shop på ostrand.dk.