akupunkturnåle

Find de bedste akupunkturnåle online

Find de bedste akupunkturnåle online

Som akupunktør ved du, at det absolut ikke er ligegyldigt hvad man stikker i patienterne. En akupunktur nål skal holde en vis kvalitet og standard for at kunne opfylde sit formål. Og så er det samtidig nødvendigt med forskellige typer nåle til forskellige formål.

Hvilke akupunktur nåle finder jeg hos Altermed Wellness?

Altermed Wellness har som erklæret mission at udvælge de bedste produkter til kunderne. Derfor har Altermed Wellness høje kvalitets kriterier, som alle skal opfyldes af producenterne. Samtidig efterstræber Altermed Wellness at kunne levere kvalitets produkter til fornuftige priser, og gør sig derfor særdeles umage for at udvælge de leverandører, som kan garantere høj standard til den lavest mulige pris.

De dygtige folk bag Altermed Wellness tager personligt på besøg hos potentielle leverandører – og inden for akupunktur nåle har producenten Shen Long vundet leverandør kontrakten. Shen Long akupunktur nåle fremstilles under ordnede forhold på en fabrik i Kina, som regnes blandt verdens førende af slagsen. Shen Long producerer en lang række nåle til større brands, men da Altermed Wellness køber nålene direkte fra producenten, får du dem til en langt billigere pris.

Samtlige nåle går igennem rutinemæssig kvalitets kontrol, hvilket er din sikkerhed for at nålene lever op til gældende internationale sikkerheds regler og standarder. Akupunktur nåle fra Shen Long er udført i kirurgisk stål af højeste kvalitet, og kan fås med håndtag i enten kobber, plast eller rustfrit stål, og med eller uden silikone belægning på nålens spids. Når du køber Shen Long akupunktur nåle hos Altermed Wellness, leveres de i blister pakker a fem styk med med 20 pakker per æske.

Du kan købe nåle til såvel traditionel kinesisk akupunktur som til øre akupunktur og smertelindring hos Altermed Wellness, som altid har akupunktur nåle på lager. Se det store udvalg af akupunktur nåle og andet tilbehør til akupunktur på https://www.altermed.dk/da/akupunkturnale-c-130/