kontant lån

Få penge på kontoen med et kontant lån

Få penge på kontoen med et kontant lån

Har du brug for et hurtigt lån, f.eks. hvis du har fået en uventet ekstra regning, eller hvis vaskemaskinen har valgt at gå på pension, og du har brug for en ny – ja, så kan du overveje at tage et online lån. Et online lån er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at låne og du har pengene på din konto indenfor et døgn, ofte indenfor et par timer.

Et online bank har kun få krav til dig som låneansøger. Det er nødvendigt at du har et NemID, så du kan underskrive en låneansøgning. Du skal have en mailadresse, for ellers kan du ikke modtage et låne tilbud. Du skal have en dansk adresse registreret i folkeregisteret og så skal du være myndig og over 18 år. Du kan læse mere her https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.

Hvis det er et større beløb du har ansøgt om kan det være at banken beder dig dokumentere at du har en indtægt, så de ved at du kan tilbage betale lånet. Det kan du gøre ved at vise en lønseddel.

Lån når det passer dig

En ofte overset fordel ved et online lån sammenlignet med en almindelig bank, er at du kan sende en ansøgning når det passer dig. Du kan gøre det hjemmefra, fra bussen eller fra dit arbejde når det passer dig og ikke når din bankrådgiver har tid til at se dig. Du skal heller ikke tage fri fra dit arbejde og sidde og forklare en helt fremmede person at du har behov for at låne penge. Noget mange finder grænseoverskridende. 

En online bank vil ikke spørge dig om hvad du skal bruge pengene til og de vil heller ikke bede om sikkerhed. Nogle online banker er også åbne for at låne dig penge selvom du står i RKI. Her vil betingelserne for et lån dog være mærkbart anderledes.