Armani Exchange

Armani exchange ure – til dig der ønsker god stil

Armani exchange ure – til dig der ønsker god stil

advertorial

Nyt år, nyt dig – og her finder du lige præcis det du har manglet til at bringe dig ind i det nye år med stil, elegance, og punktlighed. Carat Diamanter’s skønne udvalg af Armani Exchange ure vil beundres lige meget om det tænkes som luksuriøs gave til en kæreste, god ven, forælder eller barn – eller til dig selv. 

Armani Exchange er et datterselskab til Armani, som blev stiftet i 1991 af Georgio Armani. Brandet er tiltænkt den yngre generation, og blander elegance med rebellion og provokation – et mærke, der et smukt, men har lidt mere kant.

Til enhver smag 

Carat Diamanter’s udvalg er til både mænd og kvinder, og mellem 1000 og 2000 kroner kan du trods den lave pris købe et ur, der både holder en livstid og er lavet af kvalitets luksuriøse elementer, så som rustrfrit stål og kalveskindslæderrem. 

Udvalget huser noget til enhver smag. Leder du efter noget mere feminint men råt og stort, er det flotte Rosafarvede “Drexler” design måske det perfekte til dig; hvorimod Armani Exchange Lola uret er smalt, sølv og rosa farvet – en elegant tilføjelse til outfittet. Enzo og Fitz urene er begge store statement ure til mænd, som du kan få med enten brunt eller sort, lækkert læderrem. Urene har forskellige funktioner, og udover at vise tiden kan man på de fleste få dato, 24 timers indikator, og stopur med. 

 

image

Carat Diamanter

Carat Diamanter har to fysiske butikker, et på fisketorvet og et i Field’s, og derudover en webshop og muligheden for at Click & Collect, hvis man har travlt eller ikke vil overvældes af alt butikkerne har at tilbyde.

Carat Diamanter er med deres kvalitetsservice altid klar til at rådgive, hjælpe, og assistere dig med at finde det helt perfekte. Udover Armani Exchange Ure, har Carat Diamanter et unikt og specielt udvalg af alt hjertet begærer i form af halskæder, øreringe, ure, og andre smykker.